Diensten


Ik ben auteur, schrijver, redacteur, routemaker en coördinator van diverse producties.

Schrijver
Geregeld staat mijn naam onder een journalistiek verhaal, reportage, sfeerverhaal, nieuwsbrief of informatieve tekst. Je vindt mijn teksten in een tijdschrift, ledenblad, (wandel)gids of op een website. Mijn stijl is helder, informatief, liefst met een vleugje humor.

Auteur
Type mijn naam in op Google en er verschijnen diverse titels van wandel- en fietsgidsen. Van sommige heb ik de achtergrondinformatie geschreven, van andere de routebeschrijving. Soms lever ik ook beeld aan.

Routemaker
Dankzij jarenlange ervaring zet ik de mooiste wandel- en fietsroutes uit. Door afwisselend landschap, in bijzondere natuurgebieden, soms in overleg met terreinbeheerders, zoals boswachters.

Redacteur
Ik krijg uiteenlopende teksten onder ogen; van vrijwilligers tot professionele collega’s. Tijdens de redactie let ik op opbouw, onderlinge stijl, spelling en grammatica. Het controleren van (route)kaartjes behoort ook tot mijn redactiewerk.

Coördinator
Het begeleiden van het productieproces kun je gerust aan mij overlaten. Ik onderhoud contact met auteurs, vrijwilligers en bewaak de planning. Ik stuur cartograaf, fotograaf en vormgever aan en controleer de proeven.

Benieuwd  naar mijn werk? Ga naar projecten.