Magazines SLO


Stichting Liniebreed Ondernemen (hierna kortweg SLO genoemd) steunt ondernemers op en langs de waterlinies van Nederland. Denk aan de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Zuiderwaterlinie, Stelling van Amsterdam, etc.

FORT! magazine
SLO geeft jaarlijks het FORT! magazine uit.
Met dit blad wil SLO mensen enthousiasmeren om zelf een kijkje te nemen op de forten, te gaan fietsen, wandelen of varen door waterliniegebieden. Het blad (oplage 35.000) ligt bij alle forten en ondernemers langs de linie. Je kunt het ook online bestellen.
– In 2015 schreef ik een artikel over de Liniepont, de Lek en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
– Sinds 2017 zit ik in het redactieteam. Het nieuwste magazine verscheen april 2018, met 4 door mij geschreven artikelen: Rugzak op en gaan, Slaap lekker, Op de pedalen, Hip & happening. Klik op de afbeelding hieronder om het artikel ‘Slaap lekker’ te lezen.

Vesting! magazine
Tegelijkertijd werkten we aan een eenmalige uitgave van Vesting! magazine. Het blad voor en door de Zuiderwaterlinie en de Oude Hollandse Waterlinie zet vooral de vestingsteden in de picture. Mijn bijdrage bestond uit 12 pagina’s over uiteenlopende onderwerpen: Aanmeren in de vesting, Wandelen in de vesting, De mooiste routes, Fietsen rond de vesting. Ook dit blad verscheen in april 2018.