FORT! magazine


Stichting Liniebreed Ondernemen (kortweg SLO) steunt ondernemers op en langs de waterlinies van Nederland. Denk aan de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Stelling van Amsterdam, etc. SLO geeft jaarlijks het FORT! magazine uit, dat mensen enthousiasmeert om naar een fort te gaan, te fietsen, wandelen of te varen door waterliniegebieden. Het blad (oplage 35.000) ligt bij alle forten en ondernemers langs de linie. Je kunt het online bestellen. Sinds 2017 zit ik in het redactieteam.

FORT! magazine
– In 2015 schreef ik een artikel over de Liniepont en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
– In het bewaarnummer van 2018 schreef ik 4 artikelen: Rugzak op en gaan, Slaap lekker, Op de pedalen, Hip & happening. Klik op de afbeelding hieronder om een artikel te lezen.
– In 2019 bestaat mijn bijdrage uit 3 artikelen: Avontuurlijk slapen in de waterlinies, Het Waterliniepad, Wandelen in en rond Den Helder. Je kunt het blad hier inzien.
– Inmiddels zijn de onderwerpen voor 2020 bepaald; de voorbereidingen zijn gestart.

Vesting! magazine
In 2018 verscheen een eenmalige uitgave van Vesting! magazine, een blad voor en door de Zuiderwaterlinie en de Oude Hollandse Waterlinie. Mijn bijdrage bestond uit 12 pagina’s: Aanmeren in de vesting, Wandelen in de vesting, De mooiste routes, Fietsen rond de vesting.