Magazines SLO


Stichting Liniebreed Ondernemen (hierna kortweg SLO genoemd) steunt ondernemers op en langs de waterlinies van Nederland. Denk aan de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Zuiderwaterlinie, Stelling van Amsterdam, etc.

FORT! magazine
SLO geeft jaarlijks het FORT! magazine uit, dat mensen enthousiasmeert om zelf een kijkje te nemen op de forten, te gaan fietsen, wandelen of varen door waterliniegebieden. Het magazine (oplage 35.000) ligt bij alle forten en ondernemers langs de linie. Je kunt het ook online bestellen.
– In 2015 schreef ik een artikel over de Liniepont en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
– Sinds 2017 zit ik in het redactieteam. Voor het magazine van april 2018 schreef ik 4 artikelen: Rugzak op en gaan, Slaap lekker, Op de pedalen, Hip & happening. Klik op de afbeelding hieronder om een artikel te lezen. Nu zijn we volop bezig met editie 2019.

Vesting! magazine
In 2018 verscheen een eenmalige uitgave van Vesting! magazine, een blad voor en door de Zuiderwaterlinie en de Oude Hollandse Waterlinie dat de vestingsteden in de picture zet. Mijn bijdrage bestond uit 12 pagina’s: Aanmeren in de vesting, Wandelen in de vesting, De mooiste routes, Fietsen rond de vesting.