STAP Reizen


STAP Reizen biedt individuele wandelvakanties aan in Zuid-Europa.

In november 2022 heb ik een aantal wandelroutes gecontroleerd voor STAP Reizen op Gran Canaria. Daarnaast heb ik samen met eigenaar Henk van Wijngaarden twee nieuwe wandelroutes gelopen die volgend jaar worden aangeboden voor zowel de trektocht als het arrangement ‘vast verblijf’.

In 2015 heb ik meegewerkt aan het vernieuwen van de website van STAP Reizen. In  opdracht van STAP Reizen heb ik de teksten van een groot aantal bestemmingen herschreven. Wie leest over een bepaalde bestemming, moet immers direct zin krijgen om erheen te gaan. Het ging niet alleen om een aantrekkelijke schrijfstijl, maar ook om het aanbieden van technische informatie met betrekkelijk weinig woorden.

SEO-teksten
Om de site goed te kunnen vinden op Google, heb ik SEO-teksten (Search Engine Optimization) aangeleverd. In de tekst verwerkte ik relevante zoekwoorden die potentiële STAP-klanten gebruiken. Titels en kopjes zijn ook belangrijk. De uitdaging was om de tekst prettig leesbaar te houden terwijl ze voorzien zijn van voldoende zoekwoorden (op de juiste plek).

STAP Reizen website